Benvinguts a Congelats Raventós

Una empresa familiar

Josep Raventós
El meu nom és Josep Raventós, propietari i cuiner de CONGELATS RAVENTÓS. Tota la meva vida m'he dedicat a la restauració. Els meus pares, Esteve Raventós i Teresa Ros, van posar en marxa l'any 1970 el Restaurant Dos Pins, a La Palma de Cervelló. Des dels 16 anys he estat treballant allí, primer com a cambrer i després com a cuiner. Quan a la dècada dels noranta, la meva mare, una dóna amb gran empenta i visió de futur, va iniciar la venda de menjar congelat, vam veure que allò s'havia de convertir en un negoci independent del restaurant. I l'any 2000 vaig crear aquesta empresa.
En aquests anys, molts particulars, restaurants i botigues han dipositat la seva confiança en nosaltres, i els nostres productes arriben a moltes taules catalanes. Ara toca començar una nova etapa per facilitar la vida a les famílies i els establiments: la botiga online. El nostre objectiu és, simplement, posar a l'abast de tothom el menjar de sempre, aquell més nostre. Volem que tu i els teus mengeu bé i sigueu feliços.
“Nosaltres tenim una cuina modesta, petita, si voleu precària i monòtona, plena de defectes i de qualitats, però que en definitiva ha alimentat un país. Podrà agradar més o menys, estar més o menys considerada. Què hi farem? Però, en definitiva, és l'única que tenim.”
Josep Pla