D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que aquesta plana web i el domini pertanyen a Congelats Raventós, amb NIF 37670359Q i domicili al C/Montseny, 31, Baixos, 08756 La Palma de Cervelló (Barcelona), empresa propietat de Josep Raventós Ros i inscrita al Registre de Sanitat Industrial amb el num. 2604525/CAT-2602316/B.

CONDICIONS GENERALS DE COMPRA

Stock: Les compres que puguin realitzar-se directament a través de la web www.congelatsraventos.com quedaran subjectes a la disponibilitat del producte.

Registre: Els Usuaris ja registrats només hauran d’introduir el seu nom d’usuari i contrassenya. Una vegada registrat l’usuari podrà emplenar les dades de lliurament de la seva comanda. Si l’usuari no vol registrar-se, igualment pot accedir a aquesta part d’introducció de dades de compra i procedir igualment, però haurà d’incloure les seves dades cada vegada que vulgui comprar.

Enviament: Es realitza a les localitats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, sota un preu únic de 6€ per comenada o de manera gratuïta per a comandes de més de 45€. Per a poblacions fora de la zona de repartiment existeix l’opció de recollir la comanda a la botiga o bé posar-se en contacte amb nosaltres per rebre més informació.

Opcions de pagament: L’usuari pot escollir pagar amb targeta de dèbit i crèdit, paypal o contrareembols.

Els preus aplicables a cada producte són els publicats a la web i posteriorment aplicats de forma automàtica pel procés de compra en l’última fase del mateix. S’expressen en Euros (€). No inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA) ni les despeses d’enviament, que s’afegeixen en el total de la comanda.

En cas que no es pugui servir la comanda per algun motiu, l’usuari rebrà una notificació per email comunicant-li la incidència.

DRETS DE PROPIETAT

La totalitat del contingut d’aquesta plana web, el logotip, els textos, les fotografies o altres elements, així com el disseny de la plana web, està afectat per drets de propietat intel·lectual i industrial de titularitat de Congelats Raventós o de terceres persones amb qui Congelats Raventós ha convingut el seu ús. Aquests drets han de ser respectats pels usuaris de la plana web. Congelats Raventós difon tota aquesta informació per mitjà de la seva plana web amb la finalitat de fer publicitat dels seus productess. Congelats Raventós adverteix que tots aquests elements i referències únicament poden ser utilitzats amb aquesta finalitat i citant sempre la seva procedència i referències d’identificació. No és lícita la seva transformació o alteració, ni tampoc la comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa de Congelats Raventós.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

L’usuari d’aquesta plana web hi accedeix per compte i iniciativa pròpia. Congelats Raventós, no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts. Les referències que es presenten a www.congelatsraventos.com tenen una funció exclusivament informativa i no obliguen al titular de la plana web fins a la confirmació de l’acceptació d’un contracte. Congelats Raventós no podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de la utilització d’aquesta plana web, ni de cap actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

PROTECCIÓ DE DADES

En compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Congelats Raventós informa que les dades personals recollides des d’aquesta plana web seran utilitzades per atendre les sol·licituds d’informació i compra de les persones que s’adrecin a Congelats Raventós per aquest mitjà. Així doncs, s’informa a l’usuari que, al facilitar les seves dades de contacte, autoritza expressament a Congelats Raventós la seva utilització per al desenvolupament de l’activitat pròpia d’aquesta web, així com per possibles ofertes de serveis i productes relacionats amb aquesta activitat. També s’informa a l’usuari registrat que les dades facilitades seràn incorporades a un fitxer propietat de Congelats Raventós. L’interessat podrà exercitar, respecte a les dades facilitades, la rectificació o cancelació enviant un correu a info@congelatsraventos.com o una carta a Congelats Raventós, C/Montsey 31, Baixos, 08756 La Palma de Cervelló (Barcelona).