Compra online

TRIA

Selecciona aquells productes que vols comprar i la quantitat de cadascun.

CALCULA

Ves al carret, tria el tipus d'enviament i calcula el preu total de la comanda.

FINALITZA LA COMPRA

Realitza el pagament online amb tota seguretat i per la via que et sigui més còmode.

T'HO PORTEM EN 48H!

Si la comanda sol·licitada està en stock, t'arribarà en 48 hores laborables.

Tens preguntes?

Aquí responem les preguntes més freqüents, però també pots contactar amb nosaltres per mail o telèfon.

Q
Quines són les zones de repartiment?
L'enviament a domicili es fa a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Si ho vols consultar per localitat o codi postal, visita aquesta pàgina. Si no esteu en aquesta zona podeu recollir la comanda a la botiga (La Palma de Cervelló) o bé posar-vos en contacte amb nosaltres.
Q
Quan triga en arribar-me la compra?
Si hi ha suficient stock per cobrir la seva comanda, li arribarà en 48h laborables des del moment en què es rep el comprovant de pagament o, en el seu defecte, l'ingrés sencer. Si la comanda no està en stock, ens posarem en contacte amb vosté per indicar-li els terminis i condicions.
Q
Hi ha un mínim i un màxim de compra?
No, tot i que per aquelles comandes que excedeixin el nostre stock, ens posarem en contacte amb vosté en rebre la petició.
Q
Quin cost té l’enviament?
L'enviament és gratuït per a comandes a partir de 50€ i té un cost de 6€ per a comandes menors. També hi ha l'opció de recollir la comanda a la botiga de manera gratuïta. Recordi consultar abans les nostres zones de repartiment.
Q
Puc retornar una comanda?

Donada la naturalesa del producte, no es podran retornar les comandes un cop desprecintades. Els productes surten del congelador el mateix dia de l'entrega i viatgen en les condiciones òptimes, sense trencar la cadena de fred, complint totes les normatives vigents a nivell autonòmic, estatal i de la CE; per tant garantim que arriben en bon estat.

Q
Es pot anul·lar una compra?
Es pot anul·lar una compra fins a 24h abans de l'entrega, sempre i quan l'import total de la comanda no superi els 100€. Per fer-ho t'has de posar en contacte amb nosaltres per mail o telèfon.
Q
És obligatori resgistrar-se?
No, però per a confirmar la compra necessitem les teves dades de facturació i enviament, així com el mail de contacte. L'avantatge de registrar-se és que només s'han d'introduïr les dades una vegada, i no cada vegada que fas una comanda.

Altres maneres de comprar

Si ho desitges, pots fer una comanda per telèfon o mail o bé apropar-te a la nostra botiga.

C/Montseny 31, Baixos, 08756 La Palma de Cervelló (Barcelona)
627783835